Vergaderzalen

Onze prachtige, moderne vergaderzalen zijn uitermate geschikt voor het geven van trainingen, cursussen, receptie, workshops en vergaderingen. In zowel de grote als de kleine vergaderzaal heb je een schitterend uitzicht op de golfbaan. Een vergadering kan op Hitland met bijvoorbeeld een rondje golf, golfclinic of diverse mogelijkheden op het gebied van horeca worden uitgebreid.

In beide zalen kan een keuze worden gemaakt uit diverse opstellingen. Door de beschikbare traplift zijn de zalen toegankelijk voor minder validen. In beide zalen kan (indien gewenst) gebruik worden gemaakt van een pantry om dranken te koelen.

Opstellingen

Zwaluwzaal IJsvogelzaal
Theater: max. 65 personen Theater: max. 20 personen
Carré: max. 34 personen Blok: max. 20 personen
U-vorm: max. 24 personen Klas: max. 14 personen
Cabaret: max. 34 personen  
Blok: max. 34 personen  
Klas: max. 40 personen  

Tarieven zalen

  1 dagdeel 2 dagdelen volledige dag
Zwaluwzaal
Max. 65 personen
€ 175,- € 305,- € 330,-
IJsvogelzaal
Max. 20 personen
€ 110,- € 185,- € 230,-

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

De volgende faciliteiten zijn bij de huurprijs inbegrepen:

  • Flip-over met schrijfblok en diverse stiften
  • Gebruik van draadloos internet
  • Gebruik van digibord

Het gebruik van de vergaderzaal is voor bedrijfsleden minimaal één keer per jaar gratis.


Voor reserveren kun je telefonisch contact opnemen met Hit eten & drinken via 0180-32 15 26.


Eten en drinken

Vanuit Restaurant Hit eten & drinken kunnen verschillende koude en warme buffetten, ofwel (keuze)gerechten geserveerd worden. Daarnaast kun je eventueel gebruik maken van de diensten van het restaurant, waarbij je bediend wordt in de vergaderzalen.

Heb je interesse in een vergaderarrangement? Op de website van Hit eten & drinken staan de vaste vergaderarrangementen die je bij de zaalhuur kunt boeken. Ook kan in afstemming een speciaal arrangement worden samengesteld.

Teambuilding / vergaderbreaks / feesten

Een lange vergadering voor de boeg waarbij je graag tussendoor een vergaderbreak inlast? Ook dit is mogelijk! Vanwege de gunstige ligging is uw vergadering gemakkelijk te combineren met een rondje golf, clinic, footgolf of een teambuildingactiviteit.

Ook is het mogelijk om een feest te organiseren in Hit eten & drinken. Deze locatie is uitermate geschikt als trouw- of feestlocatie! Restaurant Hit eten & drinken verzorgt een (bruids)feest tot in de puntjes. Binnen biedt het restaurant ruimte aan 250 gasten, op het terras met uitzicht op Hole 18 aan 130 gasten. Kijk voor meer informatie op de website van Hit eten & drinken.

Foto's

Foto's van onze vergaderzalen vind je in het album 'Vergaderzalen Hitland'.

Offerte aanvragen