Het netwerkevenement op Hitland: Golf & drinks!

Golf & Drinks is een leuk concept waarbij iedereen na kantoortijden (out of office) kan deelnemen aan een netwerkevenement met een puttwedstrijd. Dit jaar komt Golf & drinks twee keer naar Hitland en wordt het twee keer op Golfcenter Rhoon en Golfbaan IJsselweide gehouden. Het evenement vindt plaats tussen 17:30-21:30 uur. De netwerkevenementen vinden in 2017 plaats op:

Datum Locatie Inschrijven
10 april 2017 Golfbaan IJsselweide Ik wil me inschrijven
8 mei 2017 Golfbaan Rhoon Ik wil me inschrijven
12 juni 2017 Golfbaan Hitland Ik wil me inschrijven
3 juli 2017 Golfbaan IJsselweide Ik wil me inschrijven
4 september 2017 Golfbaan Rhoon Ik wil me inschrijven
2 oktober 2017 Golfbaan Hitland Ik wil me inschrijven

Hoe werkt het?

Na binnenkomst krijgt u een badge en kan het netwerken beginnen. Op de putting-green worden hapjes en drankjes geserveerd en volgt u de 9-holes route die voor u is uitgestippeld. Na het putten kunt u punten verdienen met het uitdagende spelelement: de chipping-wand.

Bij de prijsuitreiking worden later op de avond de dagwinnaars bekend gemaakt. Na de prijsuitreiking krijgt de dagsponsor ook even een moment om toe te lichten waar zijn of haar bedrijf voor staat. De sponsoren van Golf & Drinks zijn in 2017: Zegro horecagroothandel, Zicht Risico- en VerzekeringsadviseursClaassen, Moolenbeek & Partners, Lexus, Autotaalglas, Hego Reiniging en Rent a Butler.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor één of meerdere edities van Golf & drinks? Dat kan via de website van Golf & drinks.