Golfbaan Hitland
Partner in golf & business

Golfbaan Hitland is méér dan alleen een golfbaan: het is een ontmoetingsplek voor iedereen die houdt van sportief buiten bezig zijn, in een gezellige en ongedwongen sfeer. Voor bedrijven zijn er meerdere mogelijkheden op het gebied van zaken doen: van verschillende bedrijfslidmaatschappen tot adverteren op diverse locaties op de golfbaan. Meer informatie hierover vind je onder 'Bedrijfsmogelijkheden'.

Businessclub Hitland

Met een bedrijfslidmaatschap ben je automatisch lid van de businessclub van Golfbaan Hitland. Alle ledenvan Businessclub Hitland kunnen jaarlijks deelnemen aan de zogeheten bedrijvencompetitie. In 2022 wordt de bedrijvencompetitie wederom vormgegeven door een uitwisseling met de businessclub van Golfclub Capelle.

Bedrijfsevenementen op maat

Ook voor een bedrijfsevenement op maat kun je uitstekend bij Golfbaan Hitland terecht! Groepsreserveringen kunnen naar wens worden samengesteld, zo ook de golfclinics. Een leuke en unieke belevenis om met een groep collega's te ondernemen is nachtgolf.

Voorbeelden zakelijke golfdagen:

Vergadermogelijkheden

Golfbaan Hitland beschikt over twee prachtige vergaderzalen. Deze zalen zijn gevestigd op de eerste verdieping van het golfhuis en beschikken hierdoor over een prachtig uitzicht over Golfbaan Hitland. De vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien. Meer informatie over vergaderen op onze locatie vindt u onder 'Vergaderen'.