Golfbaan Hitland
Uw partner in golf & business

Zakendoen met bedrijven

Voor bedrijven zijn er meerdere mogelijkheden op het gebied van zaken doen. Zo biedt Golfbaan Hitland bedrijven onder meer de mogelijkheid tot verschillende bedrijfslidmaatschappen en daarnaast de mogelijkheid tot adverteren op diverse locaties op de golfbaan. Meer informatie hierover vindt u onder 'Bedrijfsmogelijkheden'.

Businessclub Hitland

Als bedrijfskaarthouder bent u automatisch lid van de businessclub van Golfbaan Hitland. U kunt deelnemen aan de bedrijfscompetities waar u interessante contacten kunt opdoen. Meer informatie over het bedrijfslidmaatschap en de businessclub vindt u onder 'Businessclub Hitland'.

Bedrijfsevenementen op maat

Ook voor een bedrijfsevenement op maat kunt u uitstekend bij ons terecht. Groepsreserveringen kunnen naar wens worden samengesteld, zo ook de clinics. Een leuke en unieke belevenis voor om met een groep collega's te ondernemen is nachtgolf.

Op 25 mei 2016 vond een speciale editie van de golfdag van bedrijfslid Chain Technical Professionals plaats, ter ere van hun 25 jarig jubileum. Deze feestelijke dag stond in het teken van sportieve ontspanning met goed gezelschap, prachtige natuur, lekker eten en drinken. Bekijk de video voor een sfeerimpressie van deze dag, waar u tevens enkele mogelijkheden voor een bedrijvendag ziet.

Vergadermogelijkheden

Golfbaan Hitland beschikt over twee prachtige vergaderzalen. Deze zalen zijn gevestigd op de eerste verdieping van het golfhuis en beschikken hierdoor over een prachtig uitzicht over de golfbaan en de rest van Recreatiegebied Hitland. De vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien. Meer informatie over vergaderen op onze locatie vindt u onder 'Vergaderen'.