Tarieven 2021 ballenautomaat driving-range

De driving-range en de andere oefenfaciliteiten op Golfbaan Hitland (chipping-green, putting-greens en oefenbunker) zijn vrij toegankelijk. Op de driving-range kun je kiezen uit drie mogelijkheden om golfballen te verkrijgen. Optie 1 (contactloos betalen) kun je rechtstreeks op de ballenautomaat aanklikken en contactloos betalen. Voor de verkoop van optie 2 en optie 3 kun je terecht bij de receptie van Golfbaan Hitland.

Optie 1: Contactloos betalen

Met “contactloos” betalen krijg je een mandje met 50 driving-range ballen om af te slaan. Je betaalt hiervoor €2,75 en dit bedrag is alleen af te rekenen door een contactloze betaling met je pinpas op het display van de ballenautomaat. Er is dus altijd een mogelijkheid om af te slaan, ook buiten openingstijden van de receptie van Golfbaan Hitland.

Optie 2: Ballenticket

Met het ballenticket koop je een bonnetje bij de receptie, met daarop een code die je kunt invoeren op de ballenautomaat. Er zijn twee mogelijkheden bij de aanschaf: voor € 1,10 krijg je 25 golfballen en voor € 2,20 krijg je 50 golfballen.

Let op: het bonnetje kan alléén gebruikt worden op de dag van aankoop, na deze dag verliest het bonnetje + de code zijn geldigheid. De ballentickets zijn te koop bij de receptie van Golfbaan Hitland (gedurende openingstijden).

Optie 3: Ballensleutel

De ballensleutel is aan te schaffen bij de receptie van Golfbaan Hitland, en je betaalt € 5,- borg voor de gele ballensleutel. Je kunt op de ballensleutel een bedrag naar keuze opwaarderen, met een minimaal aankoopbedrag van €10,-. Daarnaast is het mogelijk om een pakket op de ballensleutel te laten zetten. De korting is in de vorm van extra golfballen per ballensleutel. Er is keuze uit drie pakketten:

  1. Pakket 1    € 10,-
  2. Pakket 2    € 25,- (5% korting)
  3. Pakket 3    € 50,- (10% korting)

Overzicht betaalmogelijkheden ballenautomaat

  Aantal
golfballen
Bedrag Verkooppunt
Contactloos betalen 50 € 2,75 Betaling op display
ballenautomaat
Ballenticket 1 tik = 25
2 tikken = 50
1 tik = € 1,10
2 tikken = € 2,20
Receptie
Golfbaan Hitland
Ballensleutel 1, 2 of 3 tikken

1 tik = € 1,10
2 tikken = € 2,20
3 tikken = € 3,30

Receptie
Golfbaan Hitland