Handicart verhuur

De Stichting Handicart heeft een aantal "handicarts" die verhuurd mogen worden aan leden van deze stichting. Een vereiste hiervoor is dat u een geldige gebruikerspas kunt tonen aan de caddiemasters bij de receptie van Golfbaan Hitland.

Tarieven

Één minder valide met gebruikerskaart € 4,-
Twee minder validen met gebruikerskaart, samen één kar € 8,-
Één minder valide en één valide, samen één kar € 12,-

Verhuur aan derden:

Validen per kar € 25,-
Wedstrijden/evenementen, per dag € 50,-

Bovenstaande inkomsten gaan volledig naar Stichting Handicart.

Lid worden van Stichting Handicart

Wilt u lid worden van Stichting Handicart, dan kunt u online aanmelden bij de website van Stichting Handicart. Om in aanmerking te komen voor een gebruikerspas dient u tevens een door een arts ondertekende aanvraag in te leveren samen met een pasfoto.

Buggy verhuur

Op Hitland zijn er twee buggy’s die niet van de stichting zijn, maar van particulieren. Voor het huren van een particuliere buggy gelden andere tarieven. U krijgt geen korting met uw gebruikerskaart van Stichting Handicart.

Het is mogelijk om een buggy te huren in de maanden maart tot en met november/december (afhankelijk van de conditie van de baan).

Tarieven

Buggy 9 holes € 10,-
Buggy 18 holes € 15,-

Reserveren

Het reserveren van een handicart mag 14 dagen voorafgaand aan de starttijd (18 holes). Voor 9 holes kunt u 14 dagen van tevoren een handicart bijboeken indien uw starttijd voor de 1e doorstart is of vanaf 4 uur voor donker. Voor de overige 9 holes starttijden is vanaf 7 dagen van tevoren een handicart te reserveren. De reserveringsregels voor de handicarts sluiten aan op de algemene reserveringsregels.

Na afloop dient de buggy of handicart schoon en op de lader ingeleverd te worden. Is de receptie gesloten, levert u de sleutel a.u.b. in bij het restaurant. Particuliere buggy’s mogen eveneens 7 dagen van tevoren gereserveerd worden, echter pas na 12:00 uur.

Rekening houdend met het sluiten van de buggyloods, moeten alle buggy’s binnen deze openingstijden binnen staan. Op deze manier zijn alle buggy’s weer klaar voor gebruik op de volgende dag.