Handicart verhuur

De Stichting Handicart heeft een aantal "handicarts" die verhuurd mogen worden aan leden van deze stichting. Een vereiste hiervoor is dat je een geldige gebruikerspas kunt tonen aan de caddiemasters bij de receptie van Golfbaan Hitland.

Tarieven*

Één minder valide met gebruikerskaart € 4,50
Twee minder validen met gebruikerskaart, samen één kar € 9,-
Één minder valide en één valide, samen één kar € 13,50

Verhuur aan derden:

Validen per kar € 25,-
Wedstrijden/evenementen, per dag € 50,-

*Bovenstaande tarieven zijn vastgesteld door Stichting Handicart. Inkomsten gaan volledig naar Stichting Handicart.

Lid worden van Stichting Handicart

Om lid te worden van de Stichting Handicart kun je je online aanmelden bij de website van Stichting Handicart. Om in aanmerking te komen voor een gebruikerspas vraagt Stichting Handicart je om een door een arts ondertekende aanvraag in te leveren samen met een pasfoto.

Buggy verhuur

Op Hitland zijn er twee buggy’s die niet van de stichting zijn, maar van particulieren. Voor het huren van een particuliere buggy gelden andere tarieven. Er geldt geen korting met een gebruikerskaart van Stichting Handicart.

Tarieven

Buggy 9 holes € 10,-
Buggy 18 holes € 15,-

Reserveren

De reserveringsregels voor de handicarts sluiten aan op de algemene reserveringsregels. Het reserveren van een handicart kan 14 dagen voorafgaand aan de starttijd.

Handicart retourneren

Na afloop vragen wij iedereen om de buggy of handicart schoon in de buggyloods te stallen en op de lader aan te sluitenn. Rekening houdend met het sluiten van de buggyloods, moeten alle buggy’s binnen deze openingstijden binnen staan. Op deze manier zijn alle buggy’s weer klaar voor gebruik op de volgende dag. Is de receptie gesloten, dan kun je de sleutel inleveren bij de receptie van Hit eten & drinken.