Iedereen is welkom op onze
Open Dag - zondag 27 mei!

Staat het volgen van een golfles al tijden op je bucketlist maar komt het er maar niet van? Schrijf je dan in voor één van de gratis kennismakingslessen op zondag 27 mei. De golfprofessionals van Golfschool Hitland verzorgen die dag een uitdagende les voor je. Plezier gegarandeerd!

Iedereen kan leren golfen! Ervaar zelf hoe het is om het spel te spelen en kom langs op zondag 27 mei aanstaande.

Op de open dag kan iedereen geheel kosteloos kennismaken met golf, footgolf en Hitland. Hieronder zie je ons dagprogramma. In verband met verwachte drukte raden wij iedereen aan zichzelf in te schrijven voor één van de proeflessen.


Gratis proeflessen - Golfschool Hitland

Tijdens de Open Dag verzorgen de PGA-golfprofessionals van Golfschool Hitland meerdere gratis proeflessen voor de beginnende golfers. In 1,5 uur tijd legt de golfpro de basisbeginselen van het golfspel uit, waarna je de theorie gelijk in de praktijk kunt brengen op onze oefenfaciliteiten.


Footgolf

Op de Open Dag kun je gratis kennismaken met een leuke activiteit die op Hitland aangeboden wordt, namelijk Footgolf. Footgolf is een vrij nieuwe, sportieve activiteit in Nederland waarbij je al voetballend 9 holes op de par 3 baan speelt. Deze unieke sport is hard aan de weg aan het timmeren en kent zelfs al een Nederlands- en Europees Kampioenschap.

Je speelt dit spel met een voetbal (wordt door ons verstrekt en kun je na de gelopen ronde weer inleveren) en golfervaring is niet noodzakelijk.

Kledingvoorschriften: draag geen schoenen met grof profiel of noppen (i.v.m. beschadiging van de baan)

 


Mid-Lente wedstrijd

Ook aan de ervaren golfer is gedacht, er is op deze dag een 9 holes shotgun wedstrijd met een diner na afloop. Stel je eigen flight samen en nodig vrienden, collega's, familie uit om kennis te maken met Golfbaan Hitland.

Inschrijven & meer informatie


Dagaanbiedingen Horeca

  1. Diner à €15 p.p. (Keuze uit: Oosterse kipschotel met diverse groenten of Zalmfilet in roomsaus met een frisse, groene salade)
  2. Koffie & appeltaart € 4,75
  3. Chef's hapjesplank & drankje naar keuze € 10

De horeca-aanbiedingen zijn de hele dag bestellen in Hit eten & drinken.


Dagaanbiedingen Golfplaza Hitland

"3 halen 2 betalen" op de volgende items*:

  1. Handschoenen (3=2)
  2. Golfballen (3=2)
  3. Kleding (3=2)

*Informeer naar de voorwaarden in de winkel.