Winnaar Bedrijvencompetitie 2019: ABN Amro

De over-all winnaar van de bedrijvencompetitie 2019 is bekend.

Geplaatst op 30-09-2019

Op donderdag 26 september vond de 6e en laatste editie van de jaarlijkse bedrijvencompetitie plaats. Zoals voorgaande jaren is de bedrijvencompetitie ook in 2019 een uitwisseling geweest tussen de businessclub van Golfbaan Hitland en Golfclub Capelle. De competitie wordt om en om op de banen gespeeld en op 26 september speelden we de slotwedstrijd op Golfclub Capelle.

De dag begon regenachtig, maar wat hebben we het uiteindelijk getroffen met het weer. Op een kleine bui na hebben we een nagenoeg droge middag gehad. Dit jaar konden we iedere editie van de bedrijvencompetitie spreken van een vol deelnemersveld, en dat was dit keer (ondanks de weersvoorspellingen) niet anders.

Winnaar bedrijvencompetitie 2019

De spelvorm tijdens de zes wedstrijden is Four Ball Better Ball. Bij de laatste wedstrijd wordt de over-all winnaar bekend gemaakt (best-of-five). Het bedrijventeam met het hoogste aantal stablefordpunten over 5 wedstrijden is ABN AMRO.

Graag feliciteren wij Pim Paans en zijn medespelers van ABN AMRO nogmaals via dit bericht! En uiteraard zijn wij trots dat een bedrijfslid van Hitland de bedrijvencompetitie 2019 gewonnen heeft.

Ryder Cup 2019

Maar ‘de strijd’ tussen de businessclub van Hitland en Capelle is nog niet gestreden. Ieder jaar sluiten de businessclubs het jaar af met onze eigen Ryder Cup, waarbij de businessclubs niet samen spelen, maar de strijd tegen elkaar aan gaan. Na vijf jaar op rij gewonnen te hebben, moest Hitland in 2018 de beker overdragen aan Capelle. Uiteraard willen we die beker dit jaar terugwinnen!

Voor de bedrijfsleden is de inschrijving voor de Ryder Cup inmiddels geopend. Wil je ook een keer sfeer proeven bij Businessclub Hitland of meedoen aan een evenement? Neem dan contact op met Jolanda Serné (jolanda@hitland.nl / 0180-317188) voor de mogelijkheden. Onze bedrijfsmogelijkheden zijn ook terug te vinden op de website.

◄  Terug