Geldigheid groene ballensleutel tot 1 maart

De geldigheid van de voormalige (groene) ballensleutel verloopt op 1 maart 2019.

Geplaatst op 28-02-2019

De geldigheid van de voormalige (groene) ballensleutel verloopt na een verlenging van 4 maanden op vrijdag 1 maart.

Per 1 november 2018 is het contract met de voormalige Golfschool Hitland van Laurens, Joep en Rick beëindigd. Meer achtergrondinformatie kunt u vinden in de eerder gepubliceerde nieuwsberichten: Einde contract Golfschool Hitland I en Einde contract Golfschool Hitland II. Wij hebben geprobeerd om de afronding van de overeenkomst en daarmee samenhangende zaken op een nette manier af te handelen, waarbij wij de overgang voor u als klant zo vlekkeloos mogelijk wilden laten verlopen.

In de afgelopen 4 maanden heeft Golfbaan Hitland het gebruik van de groene ballensleutel verlengd en gefaciliteerd. In deze 4 maanden is daar intensief gebruik van gemaakt, en als golfbaan vinden wij het fijn dat we dit hebben kunnen faciliteren. Doordat de tegoeden verkocht zijn door en eigendom zijn van de voormalige Golfschool Hitland, kunnen wij als golfbaan dit helaas niet blijven continueren. Het tegoed op de groene ballensleutels kan per 1 maart dan ook helaas niet meer worden gebruikt op de nieuwe ballenautomaat van Golfbaan Hitland. Met betrekking tot nog openstaande tegoeden en de borg, kunnen wij als Golfbaan Hitland  ook niets voor u betekenen en/of uitbetalen.

Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden met betrekking tot uw tegoeden, dan adviseren wij u om contact te proberen te zoeken met de pro’s van de voormalige Golfschool Hitland te weten Laurens/Joep/Rick.

Namens Golfbaan Hitland bieden wij onze excuses aan voor het ongemak. Wij hopen te kunnen rekenen op uw begrip.


Nieuwe ballensleutel

Uiteraard kunt u bij de receptie van Golfbaan Hitland terecht voor het aanschaffen en/of opwaarderen van een nieuwe, gele ballensleutel. De tarieven vindt u hier.

◄  Terug