Golfles reserveren per 1 november

Informatie over het reserveren van een golfles na 31 oktober.

Geplaatst op 26-10-2018

Met ingang van 1 november is Xavier Ruiz Fonhof (tijdelijk) beschikbaar om golflessen bij te volgen op Golfbaan Hitland. Xavier is playing professional en hij heeft het PGA Kampioenschap en verschillende wedstrijden op de BeNeLux Golf Tour gewonnen. Hij combineert zijn professionele golf carrière met lesgeven. U kunt nu al lessen boeken vanaf 1 november in zijn online lesagenda.

Momenten ter kennismaking met Xavier

Wil je graag kennismaken met Xavier? Dat kan! Er zijn twee momenten ingepland voor een speciale kennismaking. Je kunt Xavier beter leren kennen, en je krijgt ook nog een paar handige tips van hem!

  1. Zaterdag 3 november, 09:00-10:00 uur = VOL
  2. Dinsdag 6 november, 20:00-21:00 uur = VOL
  3. Dinsdag 20 november, 21:00-22:00 uur

Informatie driving-range per 1 november

De Driving-Range blijft na 1 november geopend en vrij toegankelijk. Een nieuwe ballenautomaat en afslagmatten worden geplaatst op donderdag 1 november en in de week van 5 november worden er nieuwe targets geplaatst. Voor meer informatie over de openingstijden van en mogelijkheden voor de driving-range kunt u hier meer lezen.

Procedure nieuwe pro's gestart

Het recreatieschap is verder een procedure gestart om 3 nieuwe golfprofessionals aan te trekken voor Golfschool Hitland en we hopen die procedure voor 1 januari 2019 af te kunnen ronden. Voor meer informatie over de inschrijving kunt u terecht op onze website.

◄  Terug