Uitslag Openingswedstrijd 25 juli - Jubileumeditie

Op zaterdag 25 juli vond de jaarlijkse openingswedstrijd van Golfpark Hitland plaats.

Geplaatst op 26-07-2020

We openen het golfseizoen graag jaarlijks op een leuke en feestelijke manier! Met in 2020 een speciale jubileumeditie, vanwege het 25-jarig bestaan van Golfbaan Hitland in september 2020.

Ook dit jaar was het weer een gezellig evenement met ruim 110 enthousiaste deelnemers. Vooraf werd iedereen ontvangen in Hit eten & drinken met koffie/thee en een speciale jublieum petit four. Vanaf 12:30 uur zijn alle deelnemers op zowel hole 1 als hole 10 gestart en wat hadden we - op een kleine bui na - (gelukkig) goed weer! Halverwege is iedereen getrakteerd op een paar hapjes, en na deze korte pitstop kon iedereen door naar de volgende 9 holes (18 holes in totaal).

Na afloop kon iedereen aanschuiven op het terras van Hit eten & drinken voor een drankje en bittergarnituur. Nadat alle flights binnen waren, is om 20:00 uur de prijsuitreiking live op de Facebookpagina van Golfbaan Hitland gehouden, daar is de video ook nog terug te kijken. NB: de spelvorm was Texas Scramble Strokeplay (hierbij wordt de netto score uitgerekend, i.p.v. de stableford punten). Hieronder staan alle uitslagen op een rij:

1e prijs
Met een team playing handicap van 9, bruto score 65 en netto score 56:

Marijke Rijke, Ton Heemskerk,
Matthijs Heemskerk, Maarten ter Laak

2e prijs
Met een team playing handicap van 10, bruto score 68, netto score 58 en op de laatste 9 holes 34 slagen:

Jan en Ria Bierman
Pieter en Cora Vos

3e prijs
Met een team playing handicap van 16, bruto score 74, netto score 58 en op de laatste 9 holes 37 slagen:
Thomas Arts, Inez Arts,
Inge Arts en Bas Arts

Longest drive heren - Robert Okkerse
Longest drive dames - Inge Arts
Neary - Jacqueline 't Hoen

Foto's bekijken

Tijdens het evenement zijn ook foto's gemaakt, uiteraard met voldoende afstand vanwege de coronamaatregelen (tenzij uit hetzelfde huishouden). De foto's van het evenement kun je bekijken op onze Facebookpagina.

◄  Terug