Bedrijvencompetitie 2020 is gestart

Op donderdag 25 juni is het startsein gegeven voor de bedrijvencompetitie 2020.

Geplaatst op 26-06-2020

Op donderdag 25 juni is het startsein gegeven voor de bedrijvencompetitie 2020. Vanwege de coronamaatregelen later dan gepland, en in aangepaste vorm: Om iedereen zoveel mogelijk de gelegenheid te bieden om deel te kunnen nemen, hebben wij besloten om de wedstrijden van de Bedrijvencompetitie op 2 banen tegelijkertijd te laten plaatsvinden en om de speelfrequentie te verhogen (Bekijk hier de speeldata in 2020).

Samenwerking met Golfclub Capelle

De bedrijvencompetitie organiseren we ook in 2020 samen met Golfclub Capelle. Op diverse data tot en met september staan er data voor de bedrijvencompetitie op het programma. In oktober sluiten we het seizoen af met de jaarlijkse Ryder Cup, waarbij de leden van Businessclub Hitland het openemen tegen Capelle.

Uitslag donderdag 25 juni

Sfeer proeven

Ben je benieuwd hoe zo'n bedrijvencompetitie dag verloopt en wat de ervaringen van andere businessclub leden hiervan zijn? Je bent van harte welkom om een keer deel te nemen aan een bedrijvencompetitiedag. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact op met Jolanda Serné (jolanda@hitland.nl of 0180-317188).

Businessclub Hitland

Alle bedrijven die lid zijn van Businessclub Hitland vind je hier.

◄  Terug