Winnaar Bedrijvencompetitie 2020 is bekend!

De overall winnaar van de bedrijvencompetitie 2020 is bekend.

Geplaatst op 25-09-2020

Op donderdag 24 september vond de 6e en laatste editie van de jaarlijkse bedrijvencompetitie plaats. Zoals voorgaande jaren is de bedrijvencompetitie ook in 2020 een uitwisseling geweest tussen de businessclub van Golfbaan Hitland en Golfclub Capelle. Vanwege de coronamaatregelen in aangepaste vorm: alle wedstrijden van de bedrijvencompetitie zijn op 2 banen tegelijkertijd gespeeld om zoveel mogelijk bedrijfsleden de mogelijkheid te bieden om deel te kunnen nemen.

Overall winnaar bedrijvencompetitie 2020

De spelvorm tijdens de zes wedstrijden is Four Ball Better Ball. Na de slotwedstrijd op 24 september is de overall winnaar bekend gemaakt. Bij de best-of-five was er sprake van een gedeelde 1e plaats voor H. Hertog Assurantie- & Pensioenmanagement & Sportief Capelle met 186 stablefordpunten. Aangezien beide bedrijven alle wedstrijden hebben meegedaan, hebben we voor deze teams naar de score van 6 wedstrijden gekeken. Het bedrijventeam met het hoogste aantal stablefordpunten over 6 wedstrijden is H. Hertog Assurantie- & pensioenmanagement met 217 stablefordpunten, van harte gefeliciteerd namens Businessclub Hitland!

Ryder Cup 2020

Maar ‘de strijd’ tussen de businessclub van Hitland en Capelle is nog niet gestreden. Ieder jaar sluiten de businessclubs het jaar af met onze eigen Ryder Cup, waarbij de businessclubs niet samen spelen, maar de strijd tegen elkaar aan gaan. Na vijf jaar op rij gewonnen te hebben, moest Hitland in 2018 en 2019 de beker overdragen aan Capelle. Uiteraard willen we die beker dit jaar terugwinnen!

Sfeer proeven businessclub

Wil je ook een keer sfeer proeven bij Businessclub Hitland of meedoen aan een evenement? Neem dan contact op met Jolanda Serné (jolanda@hitland.nl / 0180-317188) voor de mogelijkheden. Onze bedrijfsmogelijkheden zijn ook terug te vinden op de website.

◄  Terug