Baan Non-Qualifying van 30 mei t/m 8 juni

Vanwege reguliere- en renovatiewerkzaamheden is de baan NQ van 30 mei t/m 8 juni (op weekdagen).

Geplaatst op 25-05-2016

Reguliere werkzaamheden

30 mei t/m 3 juni - Baan NQ

  • Tees en greens prikken (hol)
  • Tees doorzaaien
  • Greens en tees bezanden

6 t/m 8 juni - Baan NQ

  • Greens en fairways verticuteren, bezanden en inslepen

Renovatiewerkzaamheden

In 2016 worden diverse grote renovatiewerkzaamheden uitgevoerd op de baan. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk gelijktijdig met de reguliere werkzaamheden ingepland, zodat u als klant hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Van maandag 30 mei tot en met woensdag 8 juni vinden de volgende renovatiewerkzaamheden plaats. Tijdelijke tee-markers worden duidelijk uitgezet in de baan, zodat de routing in de baan zo duidelijk mogelijk is voor u. Op weekdagen hanteren wij in deze periode een sterk gereduceerd tarief.

  • Hole 2: Na de heren teebox (geel) wordt nu de dames teebox (rood) opgebouwd met Tempex en afgewerkt met graszoden. Er is één gezamenlijke tijdelijke afslagplaats in gebruik, welke toegankelijk is via een tijdelijk noodbruggetje en een tijdelijk pad. (Ingepland t/m woensdag 5 juni)
  • Hole 14: Er is een tijdelijke wintergreen in gebruik. Voor de routing van hole 14 naar hole 15 loopt u tijdelijk achter de green van hole 14 langs. De reguliere doorgang van hole 14 naar hole 15 is een GUR-zone i.v.m. opnieuw inzaaien van het gras. (Ingepland t/m woensdag 5 juni)
  • Hole 15: Op diverse plekken wordt de grond verbeterd. Hierdoor worden tijdelijke tee-markers geplaatst. (Ingepland van vrijdag 3 t/m dinsdag 7 juni)
  • Hole 17: Let op: GESLOTEN! De linker fairway bunker wordt vervangen door een grasbunker. Daarnaast wordt het middenstuk van de fairway extra gedraineerd en voorzien van zandsleuven. Vanwege de omvang van deze werkzaamheden en een te korte speelafstand is hole 17 gesloten van maandag 6 juni t/m woensdag 8 juni. U wordt via de green van hole 16 doorgeleid naar de tee van hole 18.
  • Hole 18: Nabij het pad naast de green van hole 18 wordt grondwerk verricht en extra drainage aangebracht.

Par 3 baan

Ook op de par 3 baan worden de greens geprikt en de fairways bezand. Vanwege deze werkzaamheden is de par 3 baan GESLOTEN op dinsdag 7 juni van 12:00-20:00 uur.

Onze excuses voor het hinder tijdens uw golfronde.  

◄  Terug