Inrichting driving-range met targets

Informatie update over de nieuwe targets op de driving-range.

Geplaatst op 23-11-2018

In ons nieuwsbericht van 26 oktober hebben wij gemeld, dat de driving range in de week van 5 november met targets zou worden ingericht. Helaas hebben wij dit door de hieronder genoemde omstandigheden niet kunnen waarmaken.

De driving range is deels aangelegd op een gedempte sloot en dit is duidelijk te zien als je een kijkje op de driving range neemt. De kuilen zijn deels ontstaan doordat er bij te natte omstandigheden te lang is doorgereden met de ballenraper. Om dit probleem op te lossen zullen wij eerst het veld moeten  opvullen met grond om het te egaliseren. De aangevulde grond moet dan eerst gaan inklinken en daarna willen we graszoden leggen. Het zal duidelijk zijn dat het pas in het voorjaar kan worden uitgevoerd aangezien de temperaturen in de winterperiode te laag zijn en het gras nu niet meer groeit.

Uiteraard willen wij “for the time being” wel een aantal afstandsborden, -palen en verschillende targets gaan plaatsen. Momenteel zijn wij druk bezig om dit te realiseren en denken dat het voor nu uitdagend genoeg is. Deels zijn dit tijdelijke voorzieningen, omdat wij voor het voorjaar nog andere ideeën hebben.

Heel veel oefenplezier op de driving range!

◄  Terug