Data 1- en 2-daagse cursussen Golfschool Hitland bekend

De inschrijving voor 1- of 2-daagse cursussen bij Golfschool Hitland is geopend.

Geplaatst op 20-03-2019

De golfprofessionals van Golfschool Hitland bieden o.a. een 1- en 2-daagse cursus aan. De data voor de cursussen zijn bekend en je kunt je nu al inschrijven via de website van Golfschool Hitland. Klik hiervoor op de cursus naar keuze.

1-daagse cursus

In de 1-daagse cursus leer je de basisbeginselen van het golfen. Na afloop van de cursus ontvang je de baanpermissie voor de par-3 baan en kan je zelfstandig op de par-3 baan op Hitland spelen. Kijk voor meer informatie, kosten & inschrijven op de website van Golfschool Hitland.

2-daagse cursus

Onze 2-daagse cursus is de vervolgstap op de 1-daagse cursus. In twee dagen tijd volg je de vervolgstap van Stap 1: Baanpermissie par 3 naar het Stap 2: Baanpermissie NGF (oftewel baanpermissie voor de 18 holes baan, voormalig golfvaardigheidsbewijs/‘GVB’).

Gedurende twee gezellige en leerzame dagen golfles word je onder begeleiding van onze gediplomeerde golfprofessionals klaargestoomd voor baanpermissie op de 18 holes baan. Kijk voor meer informatie, voorwaarden, kosten & inschrijving op de website van Golfschool Hitland.

◄  Terug