GOLFWEEK 2021: Evenementen en informatie

Golf je ook mee in de Golfweek 2021? Dit jaar voor maar liefst 4 goede doelen!

Geplaatst op 15-07-2021

In de week van maandag 6 t/m zaterdag 11 september vindt onze jaarlijkse goede doelen golfweek plaats. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan één of meerdere evenementen!

We hebben een divers evenementenprogramma samengesteld voor de week en iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan één of meerdere evenementen. Op deze pagina vind je alle informatie over het weekprogramma en de nieuwe samenwerking met de Rotterdamse Charity Club op dinsdag, woensdag en donderdag in de golfweek.

Kosten, ronden en opbrengsten

Tijdens de evenementen in de golfweek wordt geen greenfee berekend of een ronde van je rondenkaart afgeschreven. Het inschrijfgeld komt (m.u.v. kleine vergoeding horeca) ten gunste van het goede doel. Alle genoemde tarieven zijn dan ook voor deelname, donatie en erbij vermelde horeca.

Weekprogramma

Datum Evenement Inschrijving
Maandag 6 september Golfplaza Texas Scramble Open
i.s.m. Golfplaza & Golfclub Hitland
Per team van 4 pers
Dinsdag 7 september Golf, Vino & Oysters dag 1 
i.s.m. Rotterdam Charity Club
Per team van 4 pers
Woensdag 8 september Golf, Vino & Oysters dag 2
i.s.m. Rotterdam Charity Club
Per team van 4 pers
Donderdag 9 september Golf, Vino & Oysters dag 3
i.s.m. Rotterdam Charity Club
Per team van 4 pers
Vrijdag 10 september Golfdag door externe partij -
Zaterdag 11 september Hitland Open Individueel

Samenwerking Rotterdam Charity Club

Dit jaar hebben we op de dinsdag, woensdag en donderdag in de golfweek de krachten gebundeld met de Rotterdamse Charity Club (RCC), want samen bereik je altijd meer. En dat is precies de bedoeling: er staan 3 all-inclusive super leuke golfdagen op het programma waarbij je verwachtingen overtroffen worden. Niet alleen op het gebied van golf, maar ook om een zo hoog mogelijk bedrag bij elkaar te brengen voor meerdere goede doelen.

Golfen voor 4 goede doelen

In de Hitland Golfweek 2021 golf je maar liefst voor 4 goede doelen! Er zijn twee lokaal georiënteerde goede doelen geselecteerd vanuit Hitland en twee doelen door de Rotterdamse Charity Club. Lees hier meer over de goede doelen: Stichting Leergeld Hollandsche IJssel, Stichting Zuidplas Helpt, Stichting Zeldzame Ziekten Fonds en de Joost Luiten Foundation. 

◄  Terug