Tarieven 2019 (Greenfee / Credits / Rondenkaarten)

Graag maken wij de tarieven voor 2019 bekend.

Geplaatst op 14-11-2018

Kalenderjaar 2019 staat al bijna voor de deur en voor de diverse speelmogelijkheden op Golfbaan Hitland maken we de tarieven graag alvast bekend. Naast de tarieven, vind je op de online pagina's ook alle informatie en voorwaarden die gelden bij de genoemde speelmogelijkheden.

Greenfeetarieven

Bij onze greenfeetarieven vind je de tarieven voor greenfees in de zomerperiode (1 maart tot 1 december) en in de winterperiode (1 december tot 1 maart) voor zowel de 18 holes baan als 9 holes par 3 baan.

Credits

Speel je meerdere keren per jaar op Hitland? Dan ben je met de credits voordelig(er) uit dan per keer de greenfee betalen. En hoe voordelig je dan precies uit bent, bepaal je zelf. Het aantal credits is namelijk afhankelijk van of je golft tijdens "daluren" of "prime time". Bij de tarieven voor de credits zie je hoeveel credits je betaalt per 9 of 18 holes ronde in 2019. Ook vind je op deze pagina de voorwaarden, behorende bij de credits.

Hitland Rondenkaarten

Speel je eens in de paar weken of zelfs wekelijks op Golfbaan Hitland? Dan zijn de rondenkaarten prijstechnisch gezien het meest aantrekkelijk. Je hebt hierbij keuze uit een aantal ronden (50, 100, 150 x 9 holes of onbeperkt) en een Midweek rondenkaart (alleen weekdagen, uitgezonderd feestdagen) of een Volledige rondenkaart (alle dagen). Daarnaast kun je als rondenkaarthouder van Hitland gebruikmaken van betalen per incasso (6 of 12 termijnen), plus introducées introduceren op Golfbaan Hitland tegen het introductietarief.

Eenmalige actie voor Rondenkaarthouders 2019
Profiteer NU nog van de 6% BTW-regeling op je rondenkaart voor 2019. Betaal je rondenkaart vóór 31 december 2018 en betaal 6% BTW in plaats van 9% BTW. Oftewel: Koop in 2018 je rondenkaart voor 2019, tegen het tarief van 2018. Meer informatie & de voorwaarden voor deze actie vind je hier.

Heb je al een rondenkaart gehad bij Golfbaan Hitland in 2018? Dan ontvang je automatisch een e-mail waarmee je je kunt aanmelden voor een rondenkaart in 2019.

Jeugd & studenten

Jeugdspelers en studenten spelen tegen een zeer voordelig tarief op Golfbaan Hitland. Iedereen met minimaal baanpermissie NGF is van harte welkom om te spelen op Golfbaan Hitland. Bij de tarieven vind je onze jeugd- en studenten greenfeetarieven, maar ook de voordelige (onbeperkte) rondenkaarten.

◄  Terug