Opbrengst Golfweek 2017 voor Stichting Uitbus en DaDa

Eindopbrengst goede doelen Golfweek Hitland: €25.000

Geplaatst op 11-09-2017

De week van maandag 4 tot en met zaterdag 9 september stond op Golfbaan Hitland volledig in het teken van golfen voor het goede doel. In totaal is er met de 21e editie van de jaarlijks terugkerende goede doelen golfweek een bedrag van maar liefst €25.000 opgehaald voor twee goede doelen: Stichting Uitbus Plus Zuidplas en Stichting DaDa.

Dit jaar komt de opbrengst ten goede aan Stichting Uitbus Plus Zuidplas en Stichting DaDa. Voor Stichting Uitbus Plus Zuidplas is €6.000 bij elkaar gegolfd en voor Stichting DaDa €19.000. Met het thema “Sportief & Culinair genieten” zijn dagelijks diverse openbare wedstrijden georganiseerd. Alle deelnemers aan de golfweek hebben 18 holes gegolfd in combinatie met een dagelijks wisselend programma op het gebied van lunch en/of diner.

Stichting Uitbus Plus Zuidplas

Stichting Uitbus Plus Zuidplas organiseert allerlei activiteiten en plezierige uitstapjes voor ouderen uit alle dorpen van gemeente Zuidplas met begeleiding en vervoer. Vanaf 2015 blijkt dit een schot in de roos, de behoefte en dankbaarheid is groot en inmiddels heeft de stichting al meer dan 2300 keer iemand een blije dag kunnen bezorgen.

Dankwoord voorzitter Stichting Uitbus Plus Zuidplas
"Beste mensen, Ik heb afgelopen zaterdag, hoop ik, duidelijk laten merken dat we erg blij zijn met de ontvangen cheque van 6000,00 euro. Maar ik wil, namens ons bestuur, graag ook schriftelijk onze dank uitdrukken. We zijn blij en dankbaar dat we de kans kregen mee te doen en te profiteren van uw Golfweek voor Goede Doelen. De cheque betekent 10% aflossing voor de nieuwe bus. Prachtig! Ik heb ook gezien en bemerkt hoeveel werk voor zo'n week verzet moet worden. Een herkenbare situatie met onze organisatie. Maar des te meer kan ik het ook waarderen en bewonderen. Ondanks regen, hagel, storm en bliksem was het heel veel goed golfweer en heb ik veel complimenten vernomen van hen die nieuw waren op de Hitlandbaan: zeer prettige ontvangst, fantastisch eten en een aangename goed onderhouden baan. quote: "We komen terug". Hartelijke groet, Dick Moerman (voorzitter UitBus Plús Zuidplas)."

Het bestuur van de stichting Uitbus Plus Zuidplas heeft dagelijks een 'blog' bijgehouden van de 'Avonturen met de Uitbus' tijdens de golfweek. Deze verhalen leest u hier.

Stichting DaDa

Stichting DaDa realiseert diverse projecten die niet door de reguliere zorg worden vergoed vanuit één droom: ‘Zorg voor een goede kinderzorg in heel Nederland’. Zij zetten zich specifiek in voor kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.

Opbrengst vanaf 2010 voor Stichting DaDa
Sinds 2010 is er jaarlijks een deel of de gehele opbrengst van de goede doelen golfweek op Hitland gedoneerd aan Stichting DaDa. Wanneer wij al deze bedragen bij elkaar optellen, dan is er afgelopen jaar maar liefst €130.000 bij elkaar gegolfd in de goede doelen golfweken op Hitland. Wat een prachtig bedrag! Hiermee zijn al diverse projecten gerealiseerd bij ziekenhuizen en/of zorginstellingen in deze regio en de dank van Stichting DaDa en de locaties van de gerealiseerde projecten is groot.

◄  Terug