Test met het reserveren voor 9 holes starttijden

Startend vanaf maandag 16 april.

Geplaatst op 11-04-2018

De laatste jaren worden er meer 9 holes dan 18 holes ronden gespeeld. Om het reserveren voor het spelen van 9 holes efficiënter en klantvriendelijker te maken, gaan wij vanaf maandag 16 april een test doen met het boeken van 9 holes 14 dagen van te voren.

Volgens de huidige reserveringsregels kon er vanaf 14 dagen van tevoren een starttijd worden gereserveerd voor 18 holes en 7 dagen van tevoren voor 9 holes. Omdat er steeds meer vraag is naar het reserveren van 9 holes starttijden, zullen wij een periode gaan testen of zowel de 9 holes als 18 holes starttijden vanaf 14 dagen van tevoren (online) kunnen worden gereserveerd. Uiteraard zal er worden gemonitord of dit geen problemen oplevert voor bijvoorbeeld het aantal gewenste 18 holes starttijden.

Hoe werkt het voor mij als klant?
U kunt vanaf maandag 16 april bij uw online reservering via IkGaGolfen bij de starttijd die u reserveert aangeven of het om een 9 of 18 holes starttijd gaat (bij een boeking vanaf 14 dagen van tevoren). Dezelfde reserveringsregels gelden ook wanneer u telefonisch reserveert via de caddiemaster.

◄  Terug