Uitslagen Friends & Family toernooi zaterdag 10 juli

Op zaterdag 10 juli organiseerden Golfbaan Hitland & Golfclub Hitland samen een leuk open event: Het Family & Friends toernooi.

Geplaatst op 10-07-2021

Op zaterdag 10 juli stond het jaarlijkse Friends & Family toernooi op het programma. Met een leuke mix van clubleden, rondenkaarthouders, gastspelers en familie of vrienden van eenieder, kunnen we terugblikken op een gezellige dag. Met een dubbele start op zowel hole 1 als hole 10 zijn in totaal 18 flights van 4 personen gestart. 

Golfen voor het goede doel

Tijdens het Family & Friends toernooi golfden we niet alleen gezellig met familie en/of vrienden, maar ook nog eens voor een goed doel, namelijk de lokale voedselbank. Voor het event is dan ook extra inschrijfgeld gerekend. Bij de opbrengst hebben zowel Golfbaan Hitland als Golfclub Hitland 250 euro toegevoegd, waarmee een mooie totaalopbrengst is opgehaald van € 1.166,-.

Uitslagen en foto's

Voor het toernooi zijn geen prijzen uitgereikt, maar alleen de “eer”. Dit zodat er een zo groot mogelijke opbrengst ten goede komt aan de lokale voedselbank! Wel zetten we graag nog de 3 winnende teams in het zonnetje:

1e plaats
Team van Anjo, Arie en Olaf Benningshof, en Isa Ruigendijk
Team handicap 14, bruto score 71 en netto score 57

2e plaats
Team van Jannie Zeeman, Rommert Bakker, Dory en Benno v/d Meent
Team handicap 11, bruto score 69 en netto score 58 

3e plaats
Team van Paul en Gonny Roobol, Theo Scheurwater en Richard Tieman
Team handicap 11, bruto score 69 en netto score 58

Een overzicht van alle uitslagen vind je hier. Tijdens het evenement zijn ook foto's gemaakt. Deze zijn terug te vinden op de Facebookpagina van Golfbaan Hitland

◄  Terug