Friends & Family toernooi 10 juli - Open inschrijving

Op zaterdag 10 juli aanstaande organiseren Golfbaan Hitland & Golfclub Hitland samen een leuk open event: Het Family & Friends toernooi.

Geplaatst op 10-06-2021

Iedereen kan zich inschrijven per team van 4 personen, dus schrijf je vanaf donderdag 10 juni, 10:00 uur in met vrienden en/of familie om verzekerd te zijn van een plekje (vol = vol).

NB: Tijdens het event houden wij uiteraard rekening met de dan geldende coronamaatregelen. Een week voorafgaand (maandag 5 juli) informeren we iedereen die zich ingeschreven heeft over de stand van zaken.

Golfen voor een goed doel

Tijdens het Family & Friends toernooi golf je niet alleen gezellig met familie en/of vrienden, maar je golft ook nog eens voor een goed doel, namelijk de lokale voedselbank. Voor het toernooi worden geen prijzen uitgereikt, maar alleen de “eer”. Dit zodat er een zo groot mogelijke opbrengst ten goede komt aan de lokale voedselbank!

Evenementinfo

  • Start op hole 1 & 10 (18 holes)
  • Starten tussen 09:00-11:00 uur
  • Texas Scramble strokeplay
    • Bij handicap tussen de 36-54 speel je vanaf handicap 36
    • 3/4e handicap verrekening

Deelnamekosten

Gastspelers: € 42,50
Rondenkaarthouders: € 12,50 + 2 ronden (weekend rondenkaart)

Alle kosten zijn inclusief 18 holes, inschrijfgeld, donatie en een broodje kroket bij Hit eten & drinken na afloop.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven per team van 4 personen via deze link (inschrijving opent 10 juni om 10:00 uur. Niet met z’n vieren? Mail naar events@hitland.nl voor een plekje op de reservelijst.

◄  Terug