Rondenkaart op par 3 baan te gebruiken in 2020

Rondenkaarthouders krijgen de mogelijkheid om hun rondenkaart in 2020 ook op de par 3 baan te gebruiken.

Geplaatst op 10-05-2020

De afgelopen weken hebben wij gevraagd om begrip en geduld t.a.v. de vraag van onze vaste klanten “hoe nu om te gaan met de ronden op de rondenkaarten” na de sluiting van de golfbaan in verband met de landelijke coronamaatregelen. Helaas waren dit ook voor ons "niet voorziene omstandigheden". De sluiting van de golfbaan is geen beslissing van het management geweest, maar is opgelegd door de overheid i.v.m. de landelijke voorzorgsmaatregelen.
 
De heropening van de baan vanaf maandag 11 mei geeft een extra druk op de 18 holes baan rond prime time. Gelukkig hebben wij op ons golfpark ook een volwaardige par-3 baan. Uiteraard willen wij proberen iets voor jullie terug te kunnen doen. Dit gaat helaas niet lukken in de vorm van een financiële compensatie, maar wij willen de rondenkaarthouders de mogelijkheid geven hun rondenkaart ook te gebruiken op de par 3 baan voor dit lopende kalenderjaar (2020).

De golfsport vraagt om solidariteit

"Als golfsport doen wij een beroep op ieders solidariteit. We hopen dat alle golfers (die dit kunnen dragen) het belang van hun vereniging en golfbaan in het oog houden. We hopen ook dat golfers hiervoor geen onderscheid maken tussen een verenigingsbaan of een commerciële exploitant: het gaat immers om het delen van de lasten. Aan onze golfers doen we dan ook de oproep via GOLF.NL: "De golfsport doet een nadrukkelijk beroep op de solidariteit van alle golfers. Als Nederlandse sport nemen we het standpunt in dat we de kosten die we met z’n allen maken, zoveel mogelijk met z’n allen dragen. Je club of baan heeft nu financiële zorgen. De kosten van clubs en banen lopen door, terwijl er geen inkomsten zijn van greenfeespelers, evenementen en horeca. Om die reden vragen we je uit naam van de NGF om solidair te zijn met je club en baan. Juist nu is het belangrijk om achter jouw club en baan te staan. Daarmee draag je bij aan de continuïteit van je golfaccommodatie, zodat je straks, als de situatie het toelaat en de banen weer opengaan, weer kan golfen." - Bron: website NGF

◄  Terug