Golfmaatje selecteren bij online boekingen

Golfmaatje selecteren bij online boekingen gewijzigd.

Geplaatst op 10-04-2018

Wanneer u wel eens online reserveert via IkGaGolfen of bijvoorbeeld via onze website, dan zult u bekend zijn met het kunnen selecteren van golfmaatjes die met u meelopen op de geboekte starttijd. Onlangs heeft IkGaGolfen daar een verandering in doorgevoerd, waar we u graag over willen informeren.

De nieuwe AVG-wet

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. Met de komst van de nieuwe wet worden privacyrechten versterkt en uitgebreid, zo ook bijvoorbeeld bij IkGaGolfen. (Bron: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-nieuwe-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg).

Uw golfmaatje online selecteren

Om zoals voorheen bij een online boeking uw golfmaatje te kunnen selecteren, kunt u zelf handmatig een instelling op het gebied van ‘zoeklijsten’ aanpassen. In uw account bij IkGaGolfen kunt u voor uzelf het vakje voor de zin “Ik wil niet dat mijn naam in zoeklijsten voorkomt bij andere bezoekers van deze website” uitvinken. Uiteraard moet uw golfmaatje dit ook doen in zijn/haar eigen account, wilt u uw golfmaatje kunnen zien en bijplaatsen bij een boeking.

◄  Terug