Golfplaza Pro Challenge - Uitslag en prijswinnaars

Zaterdag 3 oktober stond in het teken van de Golfplaza Pro Challenge.

Geplaatst op 03-10-2020

Tijdens de Golfplaza Pro Challenge hebben diverse teams het opgenomen tegen het Pro-Team, bestaande uit: golfprofessionals Xavier Ruiz Fonhof, Janna de Ruijter en Tim Kuiper van Golfschool Hitland, en clubkampioen Jannie Zeeman van Golfclub Hitland.

Het programma voor de Golfplaza Pro Challenge is enigszins aangepast vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Alle deelnemers zijn over twee shotguns (ochtend en middag) verdeeld en zodoende zijn er een ochtendgroep en een middaggroep gestart. Helaas hebben we de hele dag te maken gehad met regen, maar dat heeft niets afgedaan aan het enthousiasme van alle deelnemers. Allereerst een bedankje aan jullie voor het meedoen!

Spelvorm

De spelvorm vandaag was Texas Scramble, met een 1/8 team handicap verrekening. Er waren speciale scorekaarten gemaakt voor de Golfplaza Pro Challenge, waar de teams hun score op konden noteren. Na de binnenkomst van de tweede groep is tijdens de digitale prijsuitreiking de score van het Pro-Team bekend gemaakt door Xavier. Een video van de bekendmaking van de scores vind je op de Facebookpagina van Golfbaan Hitland.

Score Pro-Team

De scores van het Pro-Team waren als volgt:

Prijswinnaars

  • 1e prijs: Sandra, Teun & Bjorn van der Poel en Erik van der Spek met +5 op het Pro-Team (en een team handicap van 11)
  • 2e prijs: Peter Turfboer, Mark Nossent, Edwin Halbesma & Robert Okkerse met +4 op het Pro-Team (en een team handicap van 3)
  • 3e prijs: Sjaak Verburg, Alex Stewart, Ron Platen & Richard Ouwerling met +3 op het Pro-Team (en een team handicap van 4)

Ochtendgroep

Longest drive dames: Sandra van der Poel
Longest drive heren: Jorrit Brocaar
Neary: Halil Sazak

Middaggroep

Longest drive dames: Ingrid Erkens
Longest drive heren: Richard Ouwerling
Neary: Richard Ouwerling

Klik hier om de (digitale) prijsuitreiking terug te kijken. De prijzen zijn op te halen bij de receptie van Golfbaan Hitland gedurende openingstijden. Alle prijzen voor dit evenement zijn gesponsord door Golfplaza Hitland.

Alle uitslagen

Een overzicht van alle uitslagen vind je hier. De eindscore is gebaseerd op de score van het team ten opzichte van het Pro-Team.

◄  Terug