GOLFWEEK - maandag 4 t/m zaterdag 9 september 2017

4 t/m 9 september: Goede doelen golfweek Hitland. Doet u ook mee?

Geplaatst op 03-08-2017

We hebben een divers wedstrijdprogramma samengesteld voor de week en u bent van harte welkom om deel te nemen aan één of meerdere wedstrijden tijdens onze golfweek met het thema 'Sportief & Culinair genieten'. Op deze pagina vindt u het weekprogramma en een omschrijving van de twee geselecteerde (lokaal georiënteerde) goede doelen.

Weekprogramma

Dag Datum Wedstrijd
Maandag 4 september Golfplaza Open
Dinsdag 5 september Golfen voor Senioren
Woensdag 6 september Wine & Oysters
Donderdag 7 september Golfen voor Uitbus Plus Zuidplas
Vrijdag 8 september Mosselwedstrijd
Zaterdag 9 september Hitland Bokaal
Zaterdag 9 september Hitland Baanrecord wedstrijd

Goede doelen

Doel 1 - Stichting DaDa
Hoe goed de medische zorg in Nederland ook is, soms is het normale zorgpakket gewoon niet voldoende. Stichting DaDa zet zich in voor kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen die extra zorg en voorzieningen nodig hebben.

Stichting DaDa: "Toen wij ruim 15 jaar geleden begonnen met Stichting DaDa hadden wij niet kunnen vermoeden dat het zo 'uit de hand' zou lopen. De lijst van de projecten die wij inmiddels hebben kunnen realiseren is aanzienlijk. Daar zijn wij ook trots op. De steun van bedrijven en personen is daarbij natuurlijk onmisbaar. Wij kunnen al die mensen dan ook niet genoeg bedanken voor hun inzet en bijdrage. Stichting DaDa blijft keihard werken aan die ene droom: Zorg voor een goede kinderzorg in heel Nederland."

Doel 2 - Stichting Uitbus Plus Zuidplas
De Uitbus is ontstaan vanuit het idee om eenzame ouderen in staat te stellen om activiteiten te ondernemen door het bieden van een programma en het regelen van vervoer. De Uitbus biedt senioren uit alle dorpen van de gemeente Zuidplas begeleiding bij plezierige uitstapjes, die door hen georganiseerd worden. Vanaf 2015 blijkt dit een schot in de roos, de behoefte en dankbaarheid is groot. Inmiddels heeft de Uitbus Plus Zuidplas al meer dan 2300 keer iemand een blije dag kunnen bezorgen.

De bus die zij momenteel gebruiken is aan vervanging toe. Om dit vervoer te kunnen blijven garanderen, is de Uitbus afhankelijk van sponsoring. Hier willen wij met de golfweek op Hitland een steentje aan bijdragen.
 

◄  Terug