Sportief & Culinair genieten
én golfen voor goede doelen!

In de week van maandag 3 tot en met zaterdag 8 september vindt onze jaarlijkse goede doelen golfweek plaats. We hebben een divers wedstrijdprogramma samengesteld voor de week en iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan één of meerdere wedstrijden. Op deze pagina vind je onder meer het weekprogramma, maar ook de informatie over alle wedstrijden met de links om je in te schrijven.

Digitale Golfweek Brochure

Kosten, ronden en opbrengsten

Er wordt voor de wedstrijden in de golfweek geen greenfee berekend, maar ook geen ronden afgeschreven van kaarthouders op Hitland. Alle tarieven zijn voor deelname, donatie en erbij vermelde horeca. De opbrengst wordt (m.u.v. de horeca) volledig gedoneerd aan de gekozen goede doelen.


Weekprogramma

Datum Wedstrijd Inschrijving
Ma 3 september Nachtgolf voor Uitbus Plus Zuidplas Per team van 2 of 4 pers
Di 4 september Golfen voor Stichting Passie Per team van 4 pers
Woe 5 september CruiseReizen.nl Open
(Wine & Oysters)
Per team van 4 pers
Do 6 september Hitland golft voor senioren Individueel, per 2 of per 4
Vrij 7 september Golfplaza Open Per team van 2 of 4 pers
Za 8 september Hitland Baanrecord Individueel

Maandag 3 september

De stichting Uitbus Plus Zuidplas organiseert een wedstrijd in de categorie: "moet je een keer meegemaakt hebben": een 9 holes Nachtgolf wedstrijd met een heerlijk diner vooraf. De stichting biedt senioren uit alle dorpen van de gemeente Zuidplas begeleiding bij uitstapjes, die door hen georganiseerd worden. Sinds de start op 1 april 2015 rijdt de Uitbus gemiddels vijf keer per week. Om isolement te voorkomen is de Uitbus Plus Zuidplas een uitkomst en dat blijkt ook uit het feit dat er zeer enthousiast van de diensten van de Uitbus gebruik wordt gemaakt.

Info & inschrijven
E: reserveringen@uitbuspluszuidplas.nl
T: 06-155 120 46

Meer informatie...


Dinsdag 4 september

Dinsdag 4 september staat in het teken van een all-inclusive golfdag voor en georganiseerd door Stichting Passie. Stichting Passie is een particulier initiatief dat zich specifiek richt op jonge kinderen met een Autisme Spectrum Stoornis. Stichting Passie zet zich in voor behandelingen van de ABA-methode voor kinderen met autisme, zodat zij optimaal hun mogelijkheden kunnen benutten. De ABA-methode is een succesvolle gedragstherapie, overgevlogen vanuit Amerika en sinds een aantal jaar op kleine schaal toegepast in Nederland.

Info & inschrijven:
E: info@stichting-passie.nl
W: www.stichting-passie.nl

Meer informatie...


Woensdag 5 september

Gegarandeerd sportief & culinair genieten op deze jaarlijkse populaire en tot in de puntjes verzorgde culinaire golfdag met:

  • Luxe broodjes lunch;
  • Diverse stands in de baan met hapjes;
  • Keuze uit heerlijke wijnen;
  • Na afloop diner in Hit eten & drinken;
  • Inclusief onbeperkt drank van het Hollands assortiment.

Deelnamekosten
€650,- voor één team van 4 personen
€1.150,- voor twee teams van 4 personen (alleen van toepassing als het team van hetzelfde bedrijf is. Tarieven zijn excl. BTW).

Meer informatie & inschrijven...


Donderdag 6 september

Golf je mee op donderdag 6 september voor het project "de OpStapBus" van Stichting Welzijn? De OpStapBus verzorgt complete uitstapjes voor Capelse ouderen die een leuke dag willen beleven. Op deze manier wordt eenzaamheid onder ouderen voorkomen en verkleind. We spelen een Texas Scramble, iedereen kan meedoen! Na afloop is een drankje en bittergarnituur bij de prijs inbegrepen om nog even gezellig na te borrelen.

Deelnamekosten
€30,- p.p. voor ronden-/bedrijfskaarthouders Hitland (geen ronde afschrijving!)
€ 40,- p.p. voor overige deelnemers

Tarieven zijn inclusief donatie, drankje naar keuze & bittergarnituur.

Meer informatie & inschrijven...


Vrijdag 7 september

Op vrijdag 7 september verwelkomen wij je voor het Golfplaza Open. De wedstrijdvorm is Greensome Strokeplay. Als team ben je met deze spelvorm op je medespeler aangewezen. Werk goed samen en wie weet gaan jullie met één van de mooie door Golfplaza Hitland gesponsorde prijzen naar huis! Na afloop kun je in Hit eten & drinken aanschuiven voor het diner.

Traditiegetrouw kun je op de vrijdag in de golfweek kiezen voor mosselen, maar je kunt ook kiezen uit een vleesgerecht (Black Angus steak) en een vegetarisch gerecht (vegetarische lasagne).

Deelnamekosten
€40 Bedrijfs-/jaarkaarthouders Hitland
€50 Overige deelnemers

Tarieven zijn inclusief donatie en diner, maar exclusief drankjes.

Meer informatie & inschrijven...


Zaterdag 8 september

Wil jij een poging wagen om het baanrecord op Golfbaan Hitland te verbeteren? Schrijf je dan in voor de Hitland Baanrecord wedstrijd. Het huidige baanrecord staat nog steeds op naam van Dylan Boshart met 67 slagen.

Nieuwe opzet
Inschrijving is mogelijk voor iedereen met een EGA-handicap tot en met 24.9. Je wordt op volgorde van handicap ingedeeld, starttijden tussen 09:00 uur en 12:30 uur. In Hit eten & drinken worden de scores van alle spelers LIVE bijgehouden op een groot scherm.

Naast de 1e, 2e en 3e bruto prijs (gesponsord door Golfbaan Hitland) reiken wij ook een prijs uit voor de 1e, 2e en 3e prijs met de beste netto score.

Deelnamekosten
€30 Bedrijfs-/jaarkaarthouders Hitland
€40 Overige deelnemers

Tarieven zijn inclusief deelname, donatie, een drankje en bittergarnituur.

Meer informatie & inschrijven...