Klik op de onderstaande button om direct online te reserveren:

Hoe werkt het online reserveren?

Online reserveren wordt mogelijk gemaakt door Ikgagolfen. Door op de bovenstaande button te klikken, kom je in onze baanplanning en kun je een starttijd naar keuze selecteren. Hiervoor heb je wel een account nodig bij Ikgagolfen (aanmelden kan via de website van Ikgagolfen).

Rondenkaarthouders kunnen het aantal ronden van de rondenkaart inzien via het Ikgagolfen account. Het aantal ronden is zichtbaar onder het kopje "lidmaatschappen". Daar staat welke rondenkaart je bij Hitland hebt, met het bijbehorend aantal ronden en hoeveel ronden er al gebruikt zijn (saldo).

Regels voor het reserveren van starttijden

Reserveren voor 18-holes starttijden

  1. Sponsors en bedrijfskaarthouders kunnen 21 dagen van te voren een starttijd voor 9/18 holes reserveren. In de reserveringsperiode van 21 dagen kunnen maximaal 5 boekingen (exclusief inschrijvingen bij clubwedstrijden) open staan.
  2. Rondenkaarthouders en creditklanten kunnen 14 dagen van te voren een starttijd voor 9/18 holes reserveren. In de reserveringsperiode van 14 dagen kunnen maximaal 5 boekingen (exclusief inschrijvingen bij clubwedstrijden) open staan. M.a.w. u kunt niet in de 14 dagen iedere dag een boeking open hebben staan. Het is wel zo dat als u 1 boeking heeft gebruikt, u direct de volgende boeking kunt maken.
  3. Greenfeespelers kunnen 13 dagen van te voren een starttijd voor 9/18 holes reserveren. In de reserveringsperiode van 13 dagen kunnen maximaal 4 boekingen open staan.
  4. Voor weekdagen geldt max. twee starttijden en voor weekend- en feestdagen max. 1 starttijd per rondenkaarthouder

Reserveren voor par-3 baan

Iedereen mag 1 maand van te voren reserveren voor de par-3 baan.

Boeken van handicarts

  1. 14 Dagen van te voren kunt u een handicart boeken volgens de hierboven genoemde reserveringsregels.
  2. 7 Dagen van te voren kunt u een handicart boeken voor de 9 holes starttijden op alle beschikbare vrije tijden. Zie de reserveringsregels voor 9 holes 7 dagen van te voren.
  3. U kunt na het online boeken van uw starttijd, een handicart telefonisch reserveren via 0180-31 71 88 bij de caddiemaster.

Het annuleren van starttijden

Indien u geen gebruik maakt van uw gereserveerde starttijd dient u de starttijd minimaal 24 uur van te voren bij de receptie te annuleren. Bij het “te laat” annuleren worden, indien de starttijd niet na het vrijgeven door een ander wordt gebruikt, alsnog de ronden afgeschreven met de vermelding “te laat geannuleerd”.

De directie van Golfbaan Hitland.

Golfbaan Hitland

Adres:

Blaardorpseweg 1 2911 BC
Nieuwerkerk a/d IJssel

Telefoon:

+31 180 31 71 88

E-mail:
IBAN:

info@hitland.nl
NL03ABNA0452627532

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

9:00 t/m 17:00 uur

Zaterdag:

9:00 t/m 16:00 uur

Zondag:

9:00 t/m 16:00 uur

De openingstijden verschillen per seizoen. De uitgebreide openingstijden vindt u hier.

Nieuwsbrief

Wij houden maandelijks onze golfers, kennissen en zakelijke contacten op de hoogte van het laatste nieuws middels onze nieuwsbrief.

Inschrijven