Stichting Handicart

Stichting Handicart heeft een aantal "handicarts" (buggy's) die verhuurd mogen worden aan leden van deze stichting. Een vereiste hiervoor is dat u een geldige gebruikerspas kunt tonen aan de caddiemasters bij de receptie van Golfbaan Hitland.

De kosten zijn als volgt:

  • Één minder valide met gebruikerskaart € 4,-
  • Twee minder validen met gebruikerskaart, samen één kar € 8,-
  • Één minder valide en één valide, samen één kar € 12,-

Verhuur aan derden:

  • Validen per kar € 25,-
  • Wedstrijden/evenementen, per dag € 50,-

Bovenstaande inkomsten gaan volledig naar Stichting Handicart.

Op Hitland zijn er twee buggy’s die niet van de stichting zijn, maar van particulieren. Voor het huren van een particuliere buggy gelden andere tarieven: € 15,- voor 18 holes en € 10,- voor 9 holes. U krijgt geen korting met uw gebruikerskaart.

Lid worden

Wilt u lid worden van Stichting Handicart, dan kunt u zich online aanmelden bij de Stichting Handicart. Om in aanmerking te komen voor een gebruikerspas moet u tevens een door een arts ondertekende aanvraag (krijgt u door de stichting toegezonden) inleveren samen met een pasfoto. Dit alles dient u op te sturen naar Stichting Handicart, Antwoordnummer 3004, 3940 XB  Maarn. Bent u lid van Golfbaan Hitland, dan kunt u het formulier ook bij de caddiemaster inleveren waar het door onze clubconsul in behandeling wordt genomen.

Reserveren

Het reserveren van een handicart en/of buggy mag 14 dagen voorafgaand aan de starttijd (18 holes). De reserveringsregels voor de handicarts sluiten aan op de algemene reserveringsregels.

Teruggave handicart

Na afloop dient de handicart schoon en op de lader ingeleverd te worden. Is de receptie gesloten, levert u de sleutel a.u.b. in bij het restaurant.

Rekening houdend met het sluiten van de buggyloods, moeten alle buggy’s doordeweeks uiterlijk om 21:00 uur en in het weekend om 19:00 uur ('s winters 16:00 uur) in de loods staan! Op deze manier zijn alle buggy’s weer klaar voor gebruik op de volgende dag.

Baaninformatie

  • Baan 18 Holes Baan 18 Holes is
  • Par 3 baan Par 3 baan is
  • Laatst gewijzigd 24-04-2019 06:33
Meer baaninformatie

Contactgegevens

Hitland is een toegankelijke golfbaan met fraaie ligging en aantrekkelijke tarieven. Gelegen in het polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam is deze volwassen baan een uitdaging voor iedere golfer.

Adres

Telefoon: +31 180 31 71 88
E-mail: info@hitland.nl
Blaardorpseweg 1
2911 BC
Nieuwerkerk a/d IJssel