Stichting Handicart

Stichting Handicart heeft een aantal "handicarts" (buggy's) die verhuurd mogen worden aan leden van deze stichting. Een vereiste hiervoor is dat je een geldige gebruikerspas kunt tonen aan de caddiemasters bij de receptie van Golfbaan Hitland.

Kosten handicarts

 
1 Persoon met pas Stichting Handicart € 4,50
2 Personen met pas Stichting Handicart, samen één kar € 6,-
1 Persoon met pas Stichting Handicart, 1 zonder pas, samen één kar € 13,-
Huur handicart voor niet-leden Stichting Handicart € 25,-

Bovenstaande inkomsten gaan volledig naar Stichting Handicart.

Lid worden Stichting Handicart

Om lid te worden van Stichting Handicart, kun je online aanmelden bij de Stichting Handicart. Om in aanmerking te komen voor een gebruikerspas wordt daarnaast gevraagd om een door een arts ondertekende aanvraag (krijg je door de stichting toegezonden) inleveren samen met een pasfoto. Op Golfbaan Hitland kun je het formulier ook bij de caddiemaster inleveren waar het door onze clubconsul in behandeling wordt genomen.


Op Hitland hebben wij één buggy in eigen beheer. Voor het huren van onze buggy gelden andere tarieven (geen korting met uw Stichting Handicart pas):

Kosten Hitland Buggy

 
9 holes € 10,-
18 holes € 15,-

Teruggave handicart of buggy

Na afloop vragen wij iedereen om de handicart schoon in te leveren en goed aan de oplader aan te sluiten in de buggyloods. Houd hierbij rekening met de openingstijden van de buggyloods. Is de receptie gesloten, dan kun je de handicartsleutel inleveren bij restaurant Hit eten & drinken.

Baaninformatie

  • Baan 18 Holes Baan 18 Holes is
  • Par 3 baan Par 3 baan is
  • Laatst gewijzigd 15-05-2022 07:07
Meer baaninformatie

Contactgegevens

Hitland is een toegankelijke golfbaan met fraaie ligging en aantrekkelijke tarieven. Gelegen in het polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam is deze volwassen baan een uitdaging voor iedere golfer.

Adres

Telefoon: +31 180 31 71 88
E-mail: info@hitland.nl
Blaardorpseweg 1
2911 BC
Nieuwerkerk a/d IJssel