1. Golf & Dine

Bij het Golf & Dine arrangement kun je zelf kiezen of je 9 of 18 holes speelt op een weekdag of een weekenddag. Je wordt ontvangen in Hit eten & drinken met een kopje koffie of thee. Voor het diner heb je keuze uit diverse hoofdgerechten. Je boekt het Golf & Dine al vanaf € 26,50 (par 3 baan) en op de 18 holes baan vanaf € 41,50 (9 holes weekdag).

Tarieven Golf & Dine Arrangement


2. Season's Special Arrangement

Het Season's Special Arrangement is een arrangement in combinatie met een op het seizoen afgestemd 2-gangen diner. Dit is een speciaal arrangement, met gerechten die niet standaard op de menukaart staan (vooraf reserveren is dus noodzakelijk). Je kunt bij het 2-gangen diner kiezen uit voor- en hoofdgerecht, of hoofd- en nagerecht. Uiteraard is het arrangement ook uit te breiden met een derde gang. Je boekt dit arrangement al vanaf € 52,00 voor 9 holes met 2-gangen diner! 

Tarieven Season's Special Arrangement


Arrangement reserveren

De arrangementen kunnen via de caddiemaster gereserveerd worden (0180-317188). Ben je met meer dan 10 personen, vul dan het formulier aan de rechterkant van deze pagina in of stuur een mail naar events@hitland.nl.

Offerte aanvragen