Wij hebben drie leuke dinerarrangementen, waar u iedere dag van de week gebruik van kunt maken. De arrangementen kunnen via de caddiemaster geboekt worden (0180-317188). Bent u met meer dan 10 personen, dan kunt u het rechterformulier invullen of een mail sturen naar events@hitland.nl.

1. Golf & Dine

Het Golf & Dine is een aantrekkelijk arrangement dat op iedere dag van de week gereserveerd kan worden. U kunt zelf kiezen of u 9 of 18 holes speelt op een weekdag of een weekenddag. U boekt het Golf & Dine al vanaf € 25,50 (par 3 baan) en op de 18 holes baan vanaf € 39,50 (9h weekdag).

U wordt ontvangen in Hit eten & drinken met een kopje koffie of thee. Voor het diner heeft u keuze uit diverse hoofdgerechten.

Tarieven Golf & Dine Arrangement


2. Afternoon Golf Arrangement

Golft u het liefste aan het einde van de middag? Dan bieden wij een aantrekkelijk na-middag arrangement voor u: het Afternoon Golf Arrangement. U golft 9 holes en betaalt in combinatie met de dagschotel slechts €30,- per persoon (in het weekend geldt een toeslag van €5,-). Het arrangement is te reserveren in combinatie met een starttijd na 14:00 uur (winter).

Tarieven & voorwaarden Afternoon Golf Arrangement


3. Season's Special Arrangement

Het Season's Special Arrangement is een arrangement in combinatie met een op het seizoen afgestemd 2-gangen diner. U boekt dit arrangement al vanaf € 50,00 voor 9 holes met 2-gangen diner!

Tarieven Season's Special Arrangement

Offerte aanvragen