Wij hebben drie leuke dinerarrangementen, waar u iedere dag van de week gebruik van kunt maken. De arrangementen kunnen via de caddiemaster geboekt worden (0180-317188). Bent u met meer dan 10 personen, dan kunt u het rechterformulier invullen of een mail sturen naar events@hitland.nl.

1. Golf & Dine

Het Golf & Dine is een aantrekkelijk arrangement dat op iedere dag van de week gereserveerd kan worden. U kunt zelf kiezen of u 9 of 18 holes speelt op een weekdag of een weekenddag. U boekt het Golf & Dine al vanaf € 25,50 (par 3 baan) en op de 18 holes baan vanaf € 39,50 (9h weekdag).

U wordt ontvangen in Hit eten & drinken met een kopje koffie of thee. Voor het diner heeft u keuze uit 6 mogelijkheden:

  1. Biefstuk (Hollandsch eigen rund) met seizoensgroente, saus en frites
  2. Driver spies (varkenshaas saté) met witte koolsalade, satésaus en frites
  3. Vis van het seizoen
  4. Spareribs met rauwkost salade, knoflooksaus en frites
  5. Birdie Burger met krokante uitjes, spek en frites
  6. Huisgemaakte saté van kippendijen met rauwkost salade, atjar, kroepoek, satésaus en frites

Tarieven Golf & Dine Arrangement


2. Afternoon Golf Arrangement

Golft u het liefste aan het einde van de middag? Dan bieden wij een aantrekkelijk na-middag arrangement voor u: het Afternoon Golf Arrangement. U golft 9 holes en betaalt in combinatie met de dagschotel slechts €30,- per persoon (in het weekend geldt een toeslag van €5,-). Het arrangement is te reserveren in combinatie met een starttijd na 14:00 uur (winter).

Tarieven & voorwaarden Afternoon Golf Arrangement


3. Season's Special Arrangement

Het Season's Special Arrangement is een arrangement in combinatie met een op het seizoen afgestemd 2-gangen diner. U boekt dit arrangement al vanaf € 50,00 voor 9 holes met 2-gangen diner!

Tarieven Season's Special Arrangement

Offerte aanvragen