Een leuke sportieve activiteit in Nederland waarbij u voetballend 9 holes op de par 3 baan loopt. Leuk voor als u (of uw bedrijf) iets te vieren heeft of als u om geheel andere reden iets bijzonders wilt organiseren. Footgolf is ook erg leuk als kinderfeestje!

Footgolf is ook als losse greenfee te boeken, zonder horeca arrangement.

Footgolf arrangement

  • Voor voetballen wordt gezorgd
  • U speelt volgens de Footgolf regels
  • Inclusief bijbehorende horeca
Tarieven volwassenen  
Arrangement incl. één ronde Footgolf & dagschotel* € 22,50 excl. drank
* Keuze tussen vis of vlees is mogelijk op aanvraag

Footgolf is te reserveren voor groepen vanaf 10 personen (in de schoolvakanties* geen minimum vereist). NB: Draag geen schoenen met grof profiel of noppen (i.v.m. beschadiging van de baan).

* In de meivakantie (22 april t/m 7 mei) en de zomervakantie (8 juli t/m 20 augustus) is het dagelijks mogelijk te Footgolfen.

Informeer naar de mogelijkheden via 0180-317188.

Kinderfeestje Footgolf

Tarieven kinderfeestje  

Arrangement één ronde Footgolf,

incl. onbeperkt ranja & portie frites

€ 10,00    

Footgolf is ook te reserveren als kinderfeestje. Er geldt een minimum van 10 betaalde spelers. In de schoolvakanties (mei- en zomervakantie) dagelijks speelmogelijkheid zonder minimum deelnemers!

Wij vragen u wel om voldoende begeleiders (liefst in iedere groep één begeleider). Dit vanwege de veiligheid in de baan, want er wordt ook op de par 3 baan gegolfd.

Om uw dag compleet te maken, eindigt u de dag bij restaurant Hit eten en drinken! Zij hebben een assortiment aan kindergerechten. Wilt u in plaats van frites liever een ander gerecht, dan kan dat ook!

Informeer naar de mogelijkheden.

Footgolf Holland spelregels

Foto's bekijken

 

Offerte aanvragen